06 Januari 2009

Serangan di Gaza

Berita serangan rejim Zionis menguasi perbincangan orang ramai tak kira di mana mana pun,di pelusuk kampung,tmn tmn perumahan,kedai kopi(sememangnya) dan ditempat tempat lain.
Sememangnya kekejaman ini berlaku adalah lanjutan dari kependudukan rejim Yahudi seawal tahun 40-an lagi,hasil bantuan negara besar sprt Britain,Amerika Syarikat dan PBB...
Adakah kita cukup prihatin dengan keganasan yang telah,sedang dan akan berterusan berlaku?cukupkah kita hanya berslogan membenci Zionis,sedangkan produk syarikat mereka memenuhi ruang dapur,ruang rehat,ruang makan,bilik air...malah bilik tidur kita..!!
Tanpa kita sedari inilah yang berlaku sejak zaman berzaman,Yahudi menguasai pasaran ekonomi dunia,yang kita menjadi pengunanya dengan rela dan secara tidak sedar...mulai saat ini,kita haruslah bertindak memboikot segala produk mereka ini;
http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.html
Marilah kita bersama sama membuktikan darah saudara seagama kita yang tumpah diGaza sana tidak mengalir dengan sia-sia..kepada rakan rakan hamba diluar sana,panjatkanlah doa setiap kali selepas solat utk saudara saudara kita di Palestin sana,buktikan kita adalah saudara mereka...bukan dengan kata kata tetapi diikuti dengan perbuatan...cakap dan buat!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan