24 November 2009

Musim Bah@Tengkujuh(Pilihanraya)Duit

Sudah seminggu aku demam dan batuk.. Alhamdullillah..aku masih diuji olehNya dgn ujian sekecil ini.Akibatnya terpaksa 'absent' kelas 2 kali.
Cuma yg aku perati..aku dgn mudahnya meninggalkan ibadat wajib aku..sedangkan tak ada keuzuran untuk seorang lelaki menunaikan ibadat wajibnya iaitu solat...ironinya aku sentiasa bising kepada anak lelaki aku untuk solat..hehehe...manusia...manusia!!

Bila aku terkenangkan akan situasi Nabi Idris..masih tetap beribadat walaupun ditimpa penyakit,aku jadi kuat seketika...dapatlah solat dua waktu, bila batuk bagai nak pecah dada..terbabaslah aku dek pukulan ubat batuk pekat warna hitam..adik aku bagi..selepas aku menghantar SMS...ambik ubat dari RSAT..

Hari ini aku mula mengirimkan posting..terima kasih kepada yang sudi melawat dan menziarahi blog yg daif ini..

Selepas ini,Kota Seputeh akan dibanjiri oleh ramai ahli masyarakat..samada anak tempatan sendiri,pelancong politik,ahli politik,calon parti politik,badan badan bukan kerajaan yang buncit perut dek kerana dana parti politik(jadi tungganggan/balaci) parti politik.

Setelah Bagan Pinang berlalu,pakatan rakyat diserang oleh rangkaian media milik pemerintah secara tersusun dan nyata jarum mereka ini sangat berjaya mempengaruhi minda rakyat.Adakah ini benar?

Apakah media milik PR..tidak memahami gerak kerja perang saraf ini..?Nyata masih banyak yang perlu dilakukan jika matlamat kita untuk menuju PutraJaya ingin direalitikan..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan